11 Aralık 2015 Cuma

Moda Fotoğrafçısı ve Katalog Çekimi

Katalog çekimi pek çok alanda yapılarak ürünlerin bu şekilde firmalara dağıtılan kataloglar ile tanıtımı yapılır. Hazırlanan kataloglar ürünün kullanılacağı alanlarda bulunan kişilerin beğenisini almak için dağıtılır. Bunun yapılacak olan katalog çekimlerinin ve basımının kalitesi ne kadar iyi olursa sonuçta o kadar iyi olacaktır. 

Bu konuda firma olarak sizlere her zaman en kaliteli şekilde hizmet vermek için çalışıyoruz. Yapılacak katalog çekimleri için son sistem donanımlı cihazlarımız ile çekimler yapılır. Aynı şekilde en kaliteli baskı için en son sistem baskı makineleri kullanılır. Yapılacak olan çekimlerde gerekli olan her durum ekip arkadaşlarımız tarafından düşünülerek buna göre hazırlıklar yapılır.
Katalog çekimlerinde kullanılacak olan ürünlerin dikkat çekici olması için ürünleri giyecek veya tanıtımını yapacak olan modellerin uygun olması gerekir. 









Bunun için ürünlere uyumlu olacak modeller incelenerek aralarından seçimler yapılır. Ürünlerin çekimleri sırasında ışığın iyi ayarlanması daha aydınlık ve canlı çekimlerin yapılmasına imkân sağlar. Bu nedenle bu açıdan çekimlerde yeterli ışık sağlanacak şekilde hazırlıklar yapılır. Bu sayede yakalanan kareler oldukça hoş kareler olacaktır. Çekimler sırasında kullanılacak olan her türlü malzeme en kaliteli şekilde seçilir.

Katalog çekimlerinde yapılan çekimler sonrasında basım aşamasında sizlerinde istekleri doğrultusundan kareler arasından en hoş olduğunu düşündüğünüz seçimler yapılır. Seçilen bu kareler kaliteli baskı ile basılarak katalog hazır hale getirilir. 

Bu şekilde alınacak olan sonuç sizleri memnun edecek şekilde olmuş olacaktır. Basımda kullanılan canlı baskı ve basım yapılan kaliteli malzeme sayesinde almış olduğunuz kataloglar ile ürünlerinizin en iyi şekilde tanıtımını yapabilirsiniz. Bu şekilde katalog çekimleri sonucunda elde edeceğiniz kataloglar ile istediğiniz gibi ürünlerinizin kaliteli bir şekilde tanıtımını her alanda yapabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder