11 Aralık 2015 Cuma

Katalog Çekimleri

Artık günümüzde sıklıkla kullanılan ürünlerin tanıtımı için katalog çekimleri profesyonel olarak bünyemizde yapılır. Bunun için yeterli donanım ve ekipmanlar ile ekip arkadaşlarımız en özverili şekilde çalışanları yürütmektedir. Katalog çekimleri için öncelikli çekimin yapılacağı alanın araştırılması gerekir. Çekimler sırasında alanın iyi ışık alması için gerekli çalışmaları ekip arkadaşlarımız tarafından alanda yapılır. Bu şekilde katalog çekimleri sırasında gerekli olan bütün hazırlıklar alanda yapılmış olunur.

Çekimler sırasında alınan konumu da oldukça önemlidir. Bunun için öncelikle araştırma yapılması gerekir.
Ürün katalog çekimleri sırasında ürünün ön planda olması için doğru ışık ve açının sağlanması gerekir. Bu şekilde yapılacak olan fotoğraf çekimlerinde ürün daha dikkat çekici olacaktır. Ürünlerin çekimleri sırasında ürünleri tanıtacak olan modellerinde ürünlerin tanıtımına uygun olarak seçilmesi gerekir. Pek çok farklı açıdan yapılacak olan çekimleri sonucunda ortaya çıkan kareler incelenerek en iyi sonuçlarının alındığı kareler katalog basımında kullanılır. Bu şekilde sonuçta oluşan katalog ürünleri en iyi şekilde tanıtacak kaliteli işçilik ile sizlere sunulur.








Ürün katalog çekimleri tamamlandığında elde edilen kareler arasından seçimler yapılarak kaliteli malzeme üzerine basımı yapılır. Bu sayede elde edilen katalog hem görsel açıdan hem de kalite olarak oldukça iyi sonuçlar verir. İşinde kaliteyi sevenler İçin her zaman en doğru şekilde profesyonel olarak hizmet veriyoruz. Bu sayede sonuçta aldığınız işten her zaman memnun olarak hizmetlerimizden taleplerde bulunabilirsiniz. 

Katalog çekimi için istediğiniz her ürüne göre farklı çekimler yapılarak sizlere en kaliteli şekilde katalog basımı yapılarak teslim edilir. İhtiyacınız olduğunda ürünlerinizin tanıtımı için ihtiyaç duyduğunuz miktarda katalog basımı için çekimler profesyonel olarak fotoğrafçımız tarafından gerekli koşullar göz önünde bulundurularak en kaliteli şekilde yapılır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder